Eva Jinek
Foto van Eva Jinek

Kom jij deze zomer stage lopen bij de talkshowredactie?

Ben jij een creatief en energiek persoon en vind je het leuk om deze zomer mee te werken aan deze talkshow binnen een team van journalisten met verschillende achtergronden, interesses en specialisaties? Dan is dit jouw plek om je journalistieke stage te lopen!

Eva Jinek
Wie weet help jij komende zomer Eva met het voorbereiden van de talkshowNatalia van der Zalm

Wat ga je doen?

Meedenken over de gespreksonderwerpen van de dag, jagen op de belangrijkste hoofdrolspelers uit het nieuws, telefonisch voorspreken van potentiële gasten, inhoudelijk voorbereiden van een gesprek aan tafel en overige algemene redactionele ondersteuning van de dagelijkse uitzendingen van Jinek. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een stageplek voor 5 dagen in de week, 8 uur per dag voor 3,5 maand aan studenten van een HBO- of WO-opleiding Journalistiek op een hele leerzame en dynamische werkplek in Amsterdam. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij die creatieve en energieke persoon met grote passie voor live televisie en ben je niet bang om zaken uit te zoeken en de telefoon te pakken? Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, kun je nauwkeurig en efficiënt werken, ben je enthousiast, sociaal en flexibel en vind je het een uitdaging om iedere dag dé nieuwsgast van de dag aan tafel te krijgen? Dan is Jinek de redactie om jouw journalistieke stage te lopen! Wij zoeken iemand die bijna klaar is met de HBO opleiding Journalistiek of die een vergelijkbare relevante universitaire studie volgt. 

Waar wacht je nog op? Stuur als de wiedeweerga je cv en motivatiebrief op! Dat kan je doen door te klikken op de onderstaande button.