Kom jij deze zomer de tv-redactie van Jinek versterken?
Foto van Eva Jinek

Kom jij aanstaande zomer de tv-redactie van Jinek versterken?

Ben jij die gedreven nieuwsjunk die overal bovenop zit, die alles wil weten en verslaafd is aan de adrenaline van dagelijkse deadlines? Dan is de tv-redactie van 'JINEK' voor haar aanstaande zomerseizoen misschien wel op zoek naar JOU!

Kom jij deze zomer de tv-redactie van Jinek versterken?
Kom jij deze zomer de tv-redactie van Jinek versterken?Foto: Maxime Beerkens

Wat ga je doen?

Ter ondersteuning van de redactie zoeken wij een redactiestagiair (36 uur per week) die een grote passie heeft voor live televisie en bijna klaar is met zijn/haar HBO opleiding Journalistiek of een vergelijkbare relevante universitaire studie volgt.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent niet bang om de telefoon te pakken en je vindt het leuk om zaken uit te zoeken
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Je werkt nauwkeurig en efficiënt
  • Je bent nieuwsgierig, enthousiast, sociaal en flexibel
'JINEK' biedt jou een unieke kijk achter de schermen bij een populaire dagelijkse talkshow
'JINEK' biedt jou een unieke kijk achter de schermen bij een populaire dagelijkse talkshow

Wat bieden wij?

'JINEK' biedt jou een unieke kijk achter de schermen bij een populaire dagelijkse talkshow in een werkomgeving die barst van energie en know-how, binnen een redactie met een grote journalistieke drive. Je krijgt de kans om zowel je redactie- als studio-ervaring verder uit te breiden met vaardigheden als beeldresearch, tekstschrijven, produceren, het opvangen van gasten en het gedegen voorbereiden van interviews.

Organisatie- en afdelingsomschrijving

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Wil jij deze unieke kans pakken en van juli t/m september stage lopen op de leukste talkshowredactie van Nederland? Stuur je cv en motivatie dan uiterlijk zondag 12 mei naar steph.nigten@kro-ncrv.nl!