Eva Jinek in de studio
Foto van Eva Jinek

Heb jij een kat in de zak gekocht? Deel het met Jinek!

Of je nu een meubelzaak, reisorganisatie of het ziekenhuis uitkomt met een totaal ander resultaat dan je had verwacht: vertel het ons. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

Eva Jinek in de studio
Vanaf maandag 4 juni is Jinek weer dagelijks te zien op NPO1.Jinek

Je kent misschien nog wel de Mandemakers Keukens-ophef uit februari 2017. Christien Wynia, vlogger voor Libelle tv, wilde de aankoop van haar keuken annuleren, maar dat bleek ineens niet te kunnen zonder dertig procent van de koopsom te moeten betalen.

Of anders herinner je je vast nog wel het trammelant over de hoogslaper van Leen Bakker die ineens voor een prikkie te koop was. En vervolgens zo’n 3.000 mensen teleurstelde toen achteraf bleek dat het bed door een technische fout verkeerd geprijsd was.

Hebben jullie zoiets meegemaakt?

Deze onderwerpen hadden we niet kunnen maken zonder jullie hulp. Want onze redacteuren maken lang niet mee wat we allemaal samen in Nederland tegenkomen. Daarom vragen we jullie om hulp.

Eva Jinek aan het werk in de studio.
Samen met jou kunnen we deze verhalen vertellen.Jinek

Heb jij als consument een kat in de zak gekocht? Of werd je op een andere manier enorm teleurgesteld terwijl je wel in je recht stond? Laat het ons dan weten. Je kunt aan van alles denken. We hebben het nu vooral over winkels, maar het kan ook een ziekenhuisbezoek zijn dat totaal anders afliep dan verwacht. Of een vakantie waarbij meer beloofd werd dan dat je kreeg.

Deel je verhaal

Het lijkt misschien een klein probleem, maar iets wat jou overkomt kan net zo goed een ander overkomen. En daarom besteden we er graag aandacht aan bij Jinek.

Wil je je verhaal met ons delen? Mail het dan samen met je telefoonnummer naar: jineklive.redactie@gmail.com. En wie weet neemt één van onze redacteuren contact met je op.