Even serieus: dit uitvouwhuis is next level!

Even wegdromen: stel je eens voor dat je met dit paleisje op de camping staat. Niks wc-rol onder je arm, jij klapt lekker je eigen viersterren badkamer uit. Deze camper is next level!

Diep vanbinnen zijn we allemaal nomaden. Miljoenen mensen kwijlen weg bij de #vanlife beweging op instagram, waarin mooie millennials in ultieme vrijheid de wereld rondreizen in hun omgebouwde campers. Allemaal heel leuk en aardig natuurlijk, maar dit haalt het niet bij dit bizarre uitvouwhuis. Next level!

Met één druk op de knop

Je hoeft niet zelf te pompen, sjouwen of duwen: met één druk op de knop staat je hele huis. Het gevaarte vouwt zichzelf zelfs binnen tien minuten helemaal uit (en kan zich in dezelfde tijd ook weer in elkaar klappen). Ingevouwd, past hij precies op de achterkant van een vrachtwagen en kun je hem dus overal mee naartoe nemen. Als je een vrachtwagen tot je beschikking hebt dan. Het huis is van binnen van ‘alle gemakken voorzien’ en kom je er onderweg nog een tegen, kun je ze ook nog eens op elkaar stapelen en een heel huizencomplex maken!

Bron: Ten Fold Engineering. Je kunt de uitklaphuizen uitbreiden tot een heel huizencomplex.

Blijven dromen

De startprijs is $129.000, dus het huis is helaas niet voor iedereen weggelegd. Maar onwijs cool blijft dit wel. De ene week in Amsterdam wonen, de andere week in Parijs… dromen kan altijd!

Bron: Ten Fold Engineering. Plattegrond van het uitvouwhuis.