Foto: Pim van Boesschoten
Foto van Eva Jinek

Brandende vragen voor Eva Jinek? Stel ze live via onze nieuwe chatbot!

Meestal stelt Eva Jinek zelf de vragen. Maar nu ben jij aan de beurt! Heb jij haar altijd al iets willen vragen zoals wat ze doet net voordat ze live gaat iedere avond? Waar ze over droomt? Hoe haar katten heten en waarom? Wie haar de slappe lach bezorgt en wat je met pindakaas en selderijstengels kan? Dit is je kans!

Foto: Pim van Boesschoten
Foto: Pim van Boesschoten

Op dinsdag 8 augustus vanaf 12:30 uur beantwoordt Eva vragen tijdens een Facebook-live sessie. Hoe? Via de nieuwe Eva-chatbot op Facebook Messenger.

Nieuws wanneer het jou uitkomt

Deze chatbot is begin dit jaar tegelijkertijd met het online platform van Eva gelanceerd. Nu verschijnt een vernieuwde interactieve versie waarin gebruikers elke dag Eva’s nieuws krijgen op een tijd die hen uitkomt.

Half miljoen per maand 

Evajinek.nl was direct vanaf de start in januari 2017 een gigantisch succes en won onlangs een Dutch Interactive Award. Het is inmiddels één van de drukst bezochte websites van de NPO met rond de half miljoen unieke bezoekers per maand. Eva Jinek plaatst samen met haar redactie verrassende artikelen om mensen uit hun ‘filterbubbel’ te breken.  

Eva Jinek: "Mijn platform is voor mensen die - net als ik - niet alles al zeker weten. We proberen andere perspectieven te laten zien en vooral om je een beetje aan het denken zetten. Nieuwsgierigheid staat voorop, daar leef ik voor.

Onze blik is breed, dus actualiteiten en de wereld om ons heen, maar we besteden ook expliciet aandacht aan onderwerpen waar ik speciale belangstelling voor heb: de Amerikaanse cultuur en politiek en het feminisme. Maar soms heb je gewoon even zin om te kijken naar katten en mini-taco's, en bij ons kan dat allemaal!'' 

Het Facebook live-event is op dinsdag 8 augustus vanaf 12.30 uur te volgen via de Facebookpagina van Eva Jinek.